Search found 1155 matches

Go to advanced search

by Abe
Thu Jun 07, 2018 4:48 pm
Forum: Apple-Mac-Linux
Topic: Source link dead: runcript "Void(0)" Error
Replies: 24
Views: 1137

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

Clicking those three sources did in fact display the manual “proceed to” links. okay, then for now, the workaround is this: 1. locate the "Sources" link in the top right corner of the sources list 2. right click "Sources" and open in new tab 3. go to town. I think I've sorted th...
by Abe
Thu Jun 07, 2018 1:47 pm
Forum: Apple-Mac-Linux
Topic: Source link dead: runcript "Void(0)" Error
Replies: 24
Views: 1137

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

The number is 200. That means your browser isn't sending the referrer http header. HTTP_REFERER - sent by the browser, stating the last page the browser viewed It will/may be empty when the enduser: ⋅ entered the site URL in browser address bar itself. ⋅ visited the site by a br...
by Abe
Thu Jun 07, 2018 5:12 am
Forum: Apple-Mac-Linux
Topic: Source link dead: runcript "Void(0)" Error
Replies: 24
Views: 1137

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

I think whatever you did now broke firefox. Clicking a link merely re-opens the full page in that frame. that's fixed now. For me, on iOS (Safari), I clicked a source, then the frame goes blank, instead of doing nothing. I enabled debugging so the blank page should return a number now. What number?
by Abe
Thu Jun 07, 2018 1:28 am
Forum: General Help
Topic: ICE Script isn't working for me anymore
Replies: 5
Views: 347

Re: ICE Script isn't working for me anymore

Crossbrowser issues... Damn.
We changed the way we handle linking to solve an issue introduced in the latest version of iOS.
Will get it fixed asap.
by Abe
Wed Jun 06, 2018 8:14 pm
Forum: Apple-Mac-Linux
Topic: Source link dead: runcript "Void(0)" Error
Replies: 24
Views: 1137

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

okay, links work completely different now. Give it a shot.
by Abe
Wed Jun 06, 2018 1:21 pm
Forum: Apple-Mac-Linux
Topic: Source link dead: runcript "Void(0)" Error
Replies: 24
Views: 1137

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

Well shit... I guess, we will have to change to suit Apple. We originally went with a complicated linking system to try to minimize bots, but that hasn't really stopped bots, so I guess we will simplify things. Hang tight.
by Abe
Tue May 22, 2018 9:34 am
Forum: General Help
Topic: HELP! can't access download links
Replies: 7
Views: 336

Re: HELP! can't access download links

Are you blocking popups?

Try a using a different browser.
by Abe
Sun Jan 28, 2018 9:53 pm
Forum: Host Problems
Topic: Unable to download anything from upload.mn
Replies: 4
Views: 597

Re: Unable to download anything from upload.mn

The JSON issue was resolved long ago. This is a new issue.
by Abe
Sun Nov 26, 2017 1:37 am
Forum: Tutorials
Topic: ICE Quick Stream (IQS) - FAQ
Replies: 37
Views: 1628951

Re: ICE Quick Stream (IQS) - FAQ

Have you tried installing tampermonkey instead of greasemonkey?
by Abe
Tue Aug 22, 2017 12:29 am
Forum: Host Problems
Topic: UploadZ.org connection not secure
Replies: 5
Views: 623

Re: UploadZ.org connection not secure

That's not something we have the power to fix. It's UploadZ's SSL certificate. Feel free to let them know. In the meantime, you can click the ADVANCED button, then there will be a link that says something like PROCEED TO URL (UNSAFE). If they chose to use HTTP instead of HTTPS, there would be no pro...
by Abe
Tue Aug 15, 2017 3:10 am
Forum: Win 10
Topic: Icefilms Won't Load
Replies: 6
Views: 1245

Re: Icefilms Won't Load

by Abe
Sat Aug 12, 2017 10:42 am
Forum: General Discussion / Feedback
Topic: hijacked links
Replies: 4
Views: 840

Re: hijacked links

That one popup on that one page only triggers for people who are blocking ads. Disable your adblocker and you disable the popup. That's what I do. The unblocked ads are actually really nice. I think you'll enjoy them. We are just trying to get by. Ad revenue isn't what it used to be. And while we ap...
by Abe
Tue Jul 25, 2017 10:23 pm
Forum: Win 10
Topic: Blank tab all sources
Replies: 20
Views: 1458

Re: Blank tab all sources

so, the good news: its working, every time the strange news: through 8 trials, every time i needed to wait on the source list page for at least 3 minutes, average about 3:30. while waiting, all sources go to bank tab. then after 3+ mins, they all magically work, even when i close the host tab and c...
by Abe
Sun Jul 16, 2017 3:37 pm
Forum: Win 10
Topic: Blank tab all sources
Replies: 20
Views: 1458

Re: Blank tab all sources

I made a change that may have fixed it. Give it another try and let me know.

If it's still not working, reply with your User Agent string from your surface pro.
by Abe
Sun Jul 16, 2017 3:33 pm
Forum: Win 10
Topic: Blank tab all sources
Replies: 20
Views: 1458

Re: Blank tab all sources

Interesting issue. I don't have access to that tablet so I can't reproduce it, but I'll look into it the possible causes on the server.

Go to advanced search

cron