Page 1 of 2

Source link dead: runcript "Void(0)" Error

Posted: Wed Apr 11, 2018 3:51 pm
by enkil69
The links listed under the sources aren't opening.
I get the javascript error and have already tried restarting Safari, clearing all cookies, cache, etc.

Link example: http://www.icefilms.info/ip.php?v=268925&. Source #1: Cloudyfiles940.1 MB
System information: Mac: HighSierra: 10.13.4 Safari 11.1

The problem seems localized to Safari. Links work on Chrome and Opera browsers.
Thanks for any guidance.

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

Posted: Sun Apr 15, 2018 3:55 am
by GldMedia 2018
Tell me the Film/Episode and I will get you a link that works with Safari... :)

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

Posted: Sun Apr 15, 2018 12:28 pm
by Russtronic™
Thank you Gid for your support in the tech end, and please do let me know if you have found the same problem, as I have no Apple, Mac or Linux stuff to test this error out on. And Enk please keep us informed if this problem persists.Anything else, just look around for the name Russtronic™.

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

Posted: Mon Apr 16, 2018 8:27 pm
by loshabitos
I got the same Issue here as enkil69 since i updated my safari to 11.1

cant figure it out!

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

Posted: Sun Jun 03, 2018 1:02 pm
by DragonGlace
Good day.
I’m a long-time visitor; first time poster.

Currently, our household only uses iOS devices. Since upgrading to iOS 11, we’ve experienced the same issue. For security, all browsers on iOS devices must use the same Safari rendering engine, so we cannot simply switch browsers.

How can I help?

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

Posted: Mon Jun 04, 2018 3:13 am
by Russtronic™
If you are not having the same tech issues that they were having maybe you could help them. They haven't said if the problem persists or not. So thank you much for the offer of Service. And Welcome to the Forum.

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

Posted: Mon Jun 04, 2018 3:49 am
by DragonGlace
Unfortunately, we are having the same issue.
1. We choose a movie or show.
2. We select a link and get the “uploaded x days/weeks ago by y” message.
3. Nothing more happens.

I believe you mentioned that you don’t have access to the Apple platform to test, so is there something that I could remotely help you with?

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

Posted: Mon Jun 04, 2018 2:22 pm
by Russtronic™
So the IQS isn't working with Safari?

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

Posted: Wed Jun 06, 2018 8:35 am
by DragonGlace
It never did, but that didn’t matter because the manual link would be displayed. As of iOS 11, the manual link does not display.

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

Posted: Wed Jun 06, 2018 1:21 pm
by Abe
Well shit... I guess, we will have to change to suit Apple. We originally went with a complicated linking system to try to minimize bots, but that hasn't really stopped bots, so I guess we will simplify things. Hang tight.

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

Posted: Wed Jun 06, 2018 5:27 pm
by DragonGlace
Ok. Tell me when to test.
We appreciate the attention to this.

DG

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

Posted: Wed Jun 06, 2018 8:14 pm
by Abe
okay, links work completely different now. Give it a shot.

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

Posted: Wed Jun 06, 2018 11:50 pm
by Russtronic™
I think we have a problem....

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

Posted: Thu Jun 07, 2018 12:05 am
by glitch99
Abe wrote:okay, links work completely different now. Give it a shot.

I think whatever you did now broke firefox. Clicking a link merely re-opens the full page in that frame.

Re: Source link dead: runcript "Void(0)" Error

Posted: Thu Jun 07, 2018 3:13 am
by DragonGlace
For me, on iOS (Safari), I clicked a source, then the frame goes blank, instead of doing nothing.

Seems like progress, notwithstanding the FireFox issue of glitch99.