Greasemonkey or IQS not working

Moderators: Omen, Abe

Forum rules
For Search Purposes Only.. Any Violation Will Be Punished With "Death By Mugumba!"
User avatar

Topic Author
Devilspecter
Average User
Posts: 28

Greasemonkey or IQS not working

Post#1 » Sun May 13, 2012 12:54 pm

I think i have a problem with Greasemonkey, for some reason it stopped working yesterday, meaning i cannot watch anything on icefilms. I tried to delete and reinstall Greasemonkey and Java, but it didn't seem to work. Whenever i click on the IQS 5.1 update script, the actual script comes up, not the greasemonkey do you want to install the script thing.

User avatar

Repdaddy
Relentlessly Obsessed
Posts: 3407

Re: Greasemonkey or IQS not working

Post#2 » Sun May 13, 2012 1:33 pm

Make sure greasemonkey is enabled while updating IQS.
The internet interprets censorship as damage and routes around it.
I may not believe in what you say, but I will fight to the death for your right to say it
Those who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety
It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it

User avatar

Topic Author
Devilspecter
Average User
Posts: 28

Re: Greasemonkey or IQS not working

Post#3 » Sun May 13, 2012 1:49 pm

Repdaddy wrote:Make sure greasemonkey is enabled while updating IQS.


Of course i'm having it on. I tried with having it both on and off to be sure, yet it had the same result in both attempts.

I forgot to add that when this happened at first i still had the IQS script installed, but when i clicked on for example what you see in this picture: http://i842.photobucket.com/albums/zz35 ... orking.png

so it might seem like that greasemonkey suddenly stopped working.

User avatar

Repdaddy
Relentlessly Obsessed
Posts: 3407

Re: Greasemonkey or IQS not working

Post#4 » Sun May 13, 2012 2:10 pm

Open greasemonkey. Click: manage user scripts. Click on ice quick stream. Click enable.
The internet interprets censorship as damage and routes around it.
I may not believe in what you say, but I will fight to the death for your right to say it
Those who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety
It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it

User avatar

Topic Author
Devilspecter
Average User
Posts: 28

Re: Greasemonkey or IQS not working

Post#5 » Sun May 13, 2012 2:46 pm

Repdaddy wrote:Open greasemonkey. Click: manage user scripts. Click on ice quick stream. Click enable.


how am i supposed to enable something i don't have? The problem is that i have greasemonkey installed but it doesn't seem to understand that IQS is a script/it won't activate.
here's a picture to simplify things: http://i842.photobucket.com/albums/zz35 ... rking2.png

User avatar

Repdaddy
Relentlessly Obsessed
Posts: 3407

Re: Greasemonkey or IQS not working

Post#6 » Sun May 13, 2012 3:24 pm

The only reason I am aware of that would cause you to see the text of the script(http://i842.photobucket.com/albums/zz350/Aleks-h/Icefilmsnotworking2.png) is because greasemonkey is off when trying to update. Check your tools>greasemonkey and verify it is enabled before trying to update your IQS. After updating your IQS with greasemonkey enabled, Check your tools>greasemonkey>manage user scripts and insure the script is on. I have no idea what else could cause your issue.
The internet interprets censorship as damage and routes around it.
I may not believe in what you say, but I will fight to the death for your right to say it
Those who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety
It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it


frenzen
Heart on for IceFlims
Posts: 278
Contact:

Re: Greasemonkey or IQS not working

Post#7 » Sun May 13, 2012 4:26 pm

Turn greasemonkey on and click on that js file again, just like repdady said. and turn off the old script of iqs ( if u have it)

On my computer greasemonkey doesnt put a checkmark when its enabled but instead shows this

http://grab.by/dB90

the icon is more with light

http://grab.by/dB94


^^ thats when its disabled
http://bit.ly/1dmDR5u << my favorite sammich from quiznos


renob
Average User
Posts: 35

Re: Greasemonkey or IQS not working

Post#8 » Mon May 14, 2012 12:19 am

similar issues i have currently, maybe its teh same problem hes having? its installed, yet i cannot access it through normal means from firefox, Going to mess around with some things and get back to this, Seemed to happen a few days ago, but its not Too much of a problem for me. Just annoying.

User avatar

Topic Author
Devilspecter
Average User
Posts: 28

Re: Greasemonkey or IQS not working

Post#9 » Mon May 14, 2012 9:44 am

frenzen wrote:Turn greasemonkey on and click on that js file again, just like repdady said. and turn off the old script of iqs ( if u have it)

On my computer greasemonkey doesnt put a checkmark when its enabled but instead shows this

http://grab.by/dB90

the icon is more with light

http://grab.by/dB94


^^ thats when its disabled


I can't brain today i have the dumb. Thanks, that was it, damn why didn't i notice that mark in the right corner before?
Case closed.


renob
Average User
Posts: 35

Re: Greasemonkey or IQS not working

Post#10 » Tue May 22, 2012 7:18 am

Ok, now that i found more time to post. So yea, GM doesn't seem to be working as intended for me, i am a bit confused as to why or how it got this way. I have tried multiple times uninstalling GM and the IQS script and reinstalling them both with no luck, The screen i get is exactly what Devil posted.

GM does not have an icon like it should anywhere, it is also not listed under "tools" it is however listed as installed, and enabled in the addon page, The script is also enabled.

Any ideas? i figure my next step is to reinstall firefox just to make sure there are no issues there. and start fresh all together.


supernova
Heart on for IceFlims
Posts: 119
Contact:

Re: Greasemonkey or IQS not working

Post#11 » Tue May 22, 2012 8:02 am

Right click on toolbar and then customize and see if icon is there.If is there, drag'n'drop icon (button) to the toolbar.You said that Greasemonkey is not listed as an item in tools so I guess it must be some
incompatibility with your version of Firefox. I am using Firefox 6 'cos it works best for me (I manually
updated some old extensions). Maybe you should clean your Firefox profile.


renob
Average User
Posts: 35

Re: Greasemonkey or IQS not working

Post#12 » Tue May 22, 2012 9:08 am

i checked that earlier and it was not listed as an option, a friend suggested to use a new profile and see what happens, which may be what i try.

also to note, i am using the latest version of firefox. i highly doubt that is causing this issue, as more people would have posted problems by now


------
K its fixed now, New profile worked as intended, so i just removed or disabled all recently updated addons and one's removal appeared to work.

Return to “IQS”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest