Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'group'

Moderators: Omen, Abe

Forum rules
For Search Purposes Only.. Any Violation Will Be Punished With "Death By Mugumba!"

Topic Author
SPHONGKONG
Average User
Posts: 34

Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'group'

Post#1 » Fri Dec 16, 2011 10:26 pm

Hi, all of a sudden constantly getting the script failed error when I try to load anything (TV series / movies etc). This is the error in the xbmc.log:

11:11:49 T:109162496 M:135983104 NOTICE: ==========================PARAMS:
URL: http://www.icefilms.info/ip.php?v=127744
NAME: 4x17 Empire of the Son
MODE: 100
IMDBNUM: None
MYHANDLE: 0
PARAMS: {'url': 'http%3A%2F%2Fwww.icefilms.info%2Fip.php%3Fv%3D127744', 'mode': '100', 'name': '4x17+Empire+of+the+Son'}
11:11:49 T:109162496 M:135983104 NOTICE: http://www.icefilms.info/ip.php?v=127744
11:11:51 T:109162496 M:135983104 NOTICE: posterurl does not exist
11:11:51 T:109162496 M:135983104 NOTICE: mpaafile does not exist
11:11:52 T:109162496 M:135979008 NOTICE: Set-Cookie: 'ldsuid=119.236.142.65.1324091841276621; path=/; expires=Fri, 16-Mar-12 03:17:21 GMT, 3da7d6ecf7a0577769989e8f1e369b33=ao3v7e8uitk0m3227nt2e18id0; path=/, __cfduid=d7e30fcd628d7785ba7c788af4cd14fcf1324091512; expires=Mon, 23-Dec-2019 23:50:00 GMT; path=/; domain=.icefilms.info, __cfduid=d7e30fcd628d7785ba7c788af4cd14fcf1324091512; expires=Mon, 23-Dec-2019 23:50:00 GMT; path=/; domain=.www.icefilms.info'
11:11:52 T:109162496 M:135979008 NOTICE: getting mirrors for: http://www.icefilms.info/membersonly/co ... 27744&img=
11:11:53 T:109162496 M:136093696 NOTICE: saved cookie: ldsuid=119.236.142.65.1324091841276621
11:11:54 T:109162496 M:136093696 NOTICE: response: 3
11:11:54 T:109162496 M:136093696 INFO: -->Python script returned the following error<--
11:11:54 T:109162496 M:136093696 ERROR: Error Type: <type 'exceptions.AttributeError'>
11:11:54 T:109162496 M:136093696 ERROR: Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'group'
11:11:54 T:109162496 M:136093696 ERROR: Traceback (most recent call last):
File "/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/plugin.video.icefilms/default.py", line 2248, in <module>
LOADMIRRORS(url)
File "/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/plugin.video.icefilms/default.py", line 1224, in LOADMIRRORS
GETMIRRORS(mirrorpageurl,mirror_page)
File "/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/plugin.video.icefilms/default.py", line 1314, in GETMIRRORS
DVDRip(url)
File "/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/plugin.video.icefilms/default.py", line 1484, in DVDRip
SOURCE(link, scrape)
File "/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/plugin.video.icefilms/default.py", line 1476, in SOURCE
PART(sources,thenumber,args,cookie,hide2shared,megapic,shared2pic)
File "/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/plugin.video.icefilms/default.py", line 1397, in PART
url = GetSource(id, args, cookie)
File "/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/plugin.video.icefilms/default.py", line 1420, in GetSource
source = re.search('url=(http[^&]+)', body).group(1)
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'group'
11:11:54 T:109162496 M:136093696 INFO: -->End of Python script error report<--
11:11:54 T:93585408 M:136093696 INFO: Loading skin file: DialogKaiToast.xml
11:11:54 T:93585408 M:136089600 DEBUG: ------ Window Init (DialogKaiToast.xml) ------
11:11:54 T:109162496 M:135819264 INFO: Python script stopped
11:11:54 T:109162496 M:135819264 DEBUG: Thread Python Thread 109162496 terminating
11:11:54 T:93585408 M:135819264 DEBUG: waiting for python thread 8 to stop
11:11:54 T:93585408 M:135831552 DEBUG: python thread 8 destructed
11:11:54 T:113455104 M:135831552 DEBUG: WaitOnScriptResult - plugin exited prematurely - terminating
11:11:54 T:93585408 M:135827456 ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.icefilms/?url=htt ... of+the+Son
11:11:54 T:93585408 M:135827456 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.icefilms/?url=htt ... of+the+Son) failed
11:11:54 T:93585408 M:135827456 DEBUG: CGUIMediaWindow::GetDirectory (plugin://plugin.video.icefilms/?url=&mo ... %282010%29)
11:11:54 T:93585408 M:135827456 DEBUG: ParentPath = [plugin://plugin.video.icefilms/?url=http%3A%2F%2Fwww.icefilms.info%2Ftv%2Fseries%2F1%2F214&mode=12&name=Gossip+Girl+%282007%29]
11:11:54 T:93585408 M:135827456 DEBUG: Loading fileitems [plugin://plugin.video.icefilms/?url=&mode=13&name=Season+4+%282010%29]
11:11:54 T:93585408 M:135790592 DEBUG: -- items: 22, directory: plugin://plugin.video.icefilms/?url=&mo ... %282010%29 sort method: 0, ascending: false
11:11:54 T:804610048 M:135790592 DEBUG: Thread Background Loader start, auto delete: 0
11:11:54 T:93585408 M:135790592 DEBUG: ------ Window Deinit (DialogProgress.xml) ------
11:11:55 T:804610048 M:138653696 DEBUG: Thread Background Loader 804610048 terminating
11:11:59 T:93585408 M:138555392 DEBUG: ------ Window Deinit (DialogKaiToast.xml) ------
11:12:00 T:91168768 M:138821632 DEBUG: Thread Jobworker 91168768 terminating (autodelete)
11:12:07 T:113987584 M:138919936 DEBUG: Thread Jobworker 113987584 terminating (autodelete)
11:12:24 T:113455104 M:139026432 DEBUG: Thread Jobworker 113455104 terminating (autodelete)

so this seems to be the error:

ERROR: Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'group'

Anyone have any clues??

I've tried the fixes here (update the default.py file and the megaroutines.py but no joy, same error:

http://code.google.com/p/anarchintosh-p ... etail?id=7


Topic Author
SPHONGKONG
Average User
Posts: 34

Re: Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'grou

Post#2 » Sat Dec 17, 2011 8:04 am

Anyone have any ideas?

User avatar

gspat
Oh my Santa!
Posts: 2530

Re: Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'grou

Post#3 » Sat Dec 17, 2011 9:42 am

It looks like you can view up to the sources page, then it craps out right?
Now I've got a link... What the hell do I do with it?

Considering helping us find links? Please read this!


Topic Author
SPHONGKONG
Average User
Posts: 34

Re: Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'grou

Post#4 » Sat Dec 17, 2011 9:56 am

I can't get to the source pages, it craps out on the step before I see the sources...not sure what's changed? Any idea how to fix this? I've tried the usual stuff with no luck :(

User avatar

gspat
Oh my Santa!
Posts: 2530

Re: Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'grou

Post#5 » Sat Dec 17, 2011 10:04 am

Mine craps out at the first page, so I'm interested in finding out as well.

I'm sure it's just a change in the page layout that caused it, because of the update to 4.3.
Now I've got a link... What the hell do I do with it?

Considering helping us find links? Please read this!


Topic Author
SPHONGKONG
Average User
Posts: 34

Re: Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'grou

Post#6 » Sat Dec 17, 2011 10:14 am

Ah ok, so hopefully there will be a 1.0.19 out soon! Wish this thing was more stable!

User avatar

gspat
Oh my Santa!
Posts: 2530

Re: Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'grou

Post#7 » Sat Dec 17, 2011 10:24 am

just updated, still on .18 though... and it works fine? (windows)
Now I've got a link... What the hell do I do with it?

Considering helping us find links? Please read this!


Topic Author
SPHONGKONG
Average User
Posts: 34

Re: Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'grou

Post#8 » Sat Dec 17, 2011 10:30 am

Really, I'm using atv2, where did you get the latest build from?

User avatar

gspat
Oh my Santa!
Posts: 2530

Re: Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'grou

Post#9 » Sat Dec 17, 2011 10:49 am

still using 10.x... there is no menu option to find out version number?
Now I've got a link... What the hell do I do with it?

Considering helping us find links? Please read this!


Topic Author
SPHONGKONG
Average User
Posts: 34

Re: Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'grou

Post#10 » Sat Dec 17, 2011 10:59 am

Not sure mate, have only used it in atv2, on there it tells you the version when you go into the icefilms plugin....


Topic Author
SPHONGKONG
Average User
Posts: 34

Re: Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'grou

Post#11 » Sat Dec 17, 2011 8:21 pm

How do I update my iqs to 4.3 if I'm using atv2? Anyone know?

User avatar

gspat
Oh my Santa!
Posts: 2530

Re: Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'grou

Post#12 » Sat Dec 17, 2011 8:23 pm

you don't... 4.3 is sort of the equivalent to .18/.19
Now I've got a link... What the hell do I do with it?

Considering helping us find links? Please read this!


Topic Author
SPHONGKONG
Average User
Posts: 34

Re: Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'grou

Post#13 » Sat Dec 17, 2011 8:41 pm

Ah ok, thanks for that dude


Topic Author
SPHONGKONG
Average User
Posts: 34

Re: Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'grou

Post#14 » Sun Dec 18, 2011 2:15 am

Have uninstalled and reinstalled and now getting a HTTP 403: Forbidden error!? Any idea what would be causing this? I use a proxy (since I'm in HK) but using that proxy on my iPad I can get to both icefilms.info and megaupload.com....very strange!


Topic Author
SPHONGKONG
Average User
Posts: 34

Re: Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'grou

Post#15 » Sun Dec 18, 2011 5:04 am

Anyone? This is so frustrating, friends in the uk are using this and it is working fine (atv2 etc)

Return to “XBMC”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest