working msg bottom right than nothing for all videos-ATV2

Moderators: Omen, Abe

Forum rules
For Search Purposes Only.. Any Violation Will Be Punished With "Death By Mugumba!"
User avatar

gspat
Oh my Santa!
Posts: 2530

Re: working msg bottom right than nothing for all videos-AT

Post#31 » Fri Dec 30, 2011 7:17 am

Have you tried posting your issue in the XBMC forums?

http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=87703
Now I've got a link... What the hell do I do with it?

Considering helping us find links? Please read this!


Topic Author
legend_018
Average User
Posts: 40

Re: working msg bottom right than nothing for all videos-AT

Post#32 » Fri Dec 30, 2011 8:49 am

gspat wrote:Have you tried posting your issue in the XBMC forums?

http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=87703


I actually did. First I posted it in the wrong topic and than I moved it to where it was suppose to go and I got absolutely no responses. That was many days ago now. Maybe there super busy, not sure.


boozy76
no0b
Posts: 1

Re: working msg bottom right than nothing for all videos-AT

Post#33 » Mon Jan 02, 2012 12:50 am

Yup I have been getting the same problem as well. Also Getting a script error a lot that just seems to go away and works the next time i click the link?


Topic Author
legend_018
Average User
Posts: 40

Re: working msg bottom right than nothing for all videos-AT

Post#34 » Tue Jan 03, 2012 12:41 pm

You would think that if I reset the router "unplugged it from the wall and from the internet" and reset that - that the problem wouldn't occur and it still does. It is a strange problem I have to admit


avamobs
meh
Posts: 5

Re: working msg bottom right than nothing for all videos-AT

Post#35 » Thu Jan 05, 2012 6:57 am

can anyone confirm if this is a issue with megaupload in terms of being a free user? Has anyone tried with a premium account?


Topic Author
legend_018
Average User
Posts: 40

Re: working msg bottom right than nothing for all videos-AT

Post#36 » Thu Jan 05, 2012 5:24 pm

I haven't tried that. If the premium account is free, I could possibly try that. It might take me a few days, got a lot of stuff going on right now.


avamobs
meh
Posts: 5

Re: working msg bottom right than nothing for all videos-AT

Post#37 » Fri Jan 06, 2012 3:33 am

The premium account is unfortunatly not free there is a subscription fee


danizio
no0b
Posts: 2

Re: working msg bottom right than nothing for all videos-AT

Post#38 » Sat Jan 07, 2012 2:36 am

Same problem here. I must wait some minutes before it works again!!


avamobs
meh
Posts: 5

Re: working msg bottom right than nothing for all videos-AT

Post#39 » Sat Jan 07, 2012 7:01 pm

iv got a copy of my log file, is someone able to find out what the issue is?

http://pastebin.com/FhPYZuwi

User avatar

gspat
Oh my Santa!
Posts: 2530

Re: working msg bottom right than nothing for all videos-AT

Post#40 » Sat Jan 07, 2012 7:22 pm

It looks like it tries to pull info from the page, but can't find what it's looking for so it errors out.

That means the page MU is presenting is either:

Too slow to load and times out without providing proper info to scrape.
The wrong page with no usable information.

If it's the wrong page, it's probably the "you are already downloading a xxxxxxx MB file" page.
If could be the "You've reached your limit" page... but I doubt it.
Now I've got a link... What the hell do I do with it?

Considering helping us find links? Please read this!


avamobs
meh
Posts: 5

Re: working msg bottom right than nothing for all videos-AT

Post#41 » Sat Jan 07, 2012 7:56 pm

Before i enabled the log i viewed a video for like 10 seconds then i stopped it and came out then i loaded another video and it didnt work so i enabled the log. iv read in other forums that is is happpening to a lot of people. im able to view videos using the website with no issue but on my atv2 i have issues every time i watch a second or third video, just by viewing like 15 or 20 seconds

User avatar

gspat
Oh my Santa!
Posts: 2530

Re: working msg bottom right than nothing for all videos-AT

Post#42 » Sat Jan 07, 2012 8:09 pm

If I were you, I'd enable the log first then restart the ATV and do it all again so you have a record of everything... keep track timewise of what you do so it's easier to track through the log.

Then I'd put all that in a pastebin or two and post it all on the support forums (link is stickied above).

The more info they have, the more likely they can figure out what is going wrong, and how to fix it.

The more of you guys that do this, the more info they have to figure it out, and make the add-on better for everyone.
Now I've got a link... What the hell do I do with it?

Considering helping us find links? Please read this!


avamobs
meh
Posts: 5

Re: working msg bottom right than nothing for all videos-AT

Post#43 » Sat Jan 07, 2012 8:12 pm

Will do thanks

Return to “ATV”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest