FIXED issue - appletv2 - couldn't back out of anything

Moderators: Omen, Abe

Forum rules
For Search Purposes Only.. Any Violation Will Be Punished With "Death By Mugumba!"

Topic Author
legend_018
Average User
Posts: 40

FIXED issue - appletv2 - couldn't back out of anything

Post#1 » Sat Jan 28, 2012 12:52 pm

There were a few posts in the recent past about this. appletv2, can't start a movie and than back out of it and start another one "or the same one". you have to reset the box, or even in some cases wait 10/15 minutes. There were a few people claiming to have the same problem both on this site as well as in general google searches.

I fixed it on my side. I'm guessing there could be other reasons, but this is what happened to me.

Wireless Router had a 192.168.2.X subnet mask and the actual Verizon Modem has a 192.168.1.X subnet mask.
I forced the Wireless Router to be in the same subnet mask and it's fixed.

User avatar

gspat
Oh my Santa!
Posts: 2530

Re: FIXED issue - appletv2 - couldn't back out of anything

Post#2 » Sat Jan 28, 2012 3:34 pm

kewl!

I thought it had more to do with MU than anything else, thanks for the info!
Now I've got a link... What the hell do I do with it?

Considering helping us find links? Please read this!


Topic Author
legend_018
Average User
Posts: 40

Re: FIXED issue - appletv2 - couldn't back out of anything

Post#3 » Sat Jan 28, 2012 4:19 pm

gspat wrote:kewl!

I thought it had more to do with MU than anything else, thanks for the info!


It was happening on Navi-X before too as a fyi.

Return to “ATV2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron