Unable to activate any source links

Moderators: Omen, Abe

Forum rules
For Search Purposes Only.. Any Violation Will Be Punished With "Death By Mugumba!"

rhiordan
meh
Posts: 8

Re: Unable to activate any source links

Post#16 » Thu Nov 15, 2012 11:04 pm

It's doing it across browsers and operating systems for me. Tried Mac (10.7.5) with Chrome, Sarari, and Firefox. IE, Firefox, and Chrome on Windows 7 (32- and 64-bit Home Premium). Firefox and Chrome on Linux (Mint). All of 'em come up tits. ˜R.


bmwbru2
Average User
Posts: 57

Re: Unable to activate any source links

Post#17 » Thu Nov 15, 2012 11:20 pm

been using ice for years no prob......im having the same problem too. BLANK TABS, tried refreshing the browser (chrome) and restarted my pc. still no go

User avatar

kozholio
meh
Posts: 10

Re: Unable to activate any source links

Post#18 » Thu Nov 15, 2012 11:48 pm

same here. no source links are loading to give the actual host url.

seeing loads of errors from the chat and some ads scripts too (in the js console).
previously on ...


Deeww
meh
Posts: 5

Re: Unable to activate any source links

Post#19 » Fri Nov 16, 2012 12:06 am

Same here just started, clicking on host URL just opens a blank tab with Firefox.
Everything was fine yesterday but a no go today.
Any ideas/suggestions/fixes?


a308936
Average User
Posts: 36

Re: Unable to activate any source links

Post#20 » Fri Nov 16, 2012 12:15 am

i was i got to the point of blank tabs. i'm getting a lot of "javascript:voids". even with the stuff i've downloaded earlier this week. did the steps from the original post, but nothing. i hope my computer isn't effed.


AAAAAWARARA
meh
Posts: 18

Re: Unable to activate any source links

Post#21 » Fri Nov 16, 2012 1:34 am

yeup same problem for me, just started happening tonight, was working yesterday


Dingle Berry
no0b
Posts: 1

Re: Unable to activate any source links

Post#22 » Fri Nov 16, 2012 1:40 am

This exact thing happened to me today!

Yesterday, everthing was fine. Today, all host links return a Javascript (0) error.

In IE and Firefox. I reinstalled Java, I ran all my antivirus. I reinstalled Firefox.

NOTHING WORKS!!! DID ANYONE EVER FIX THIS?

PLEASE HELP.


shaftz0r
no0b
Posts: 4

Re: Unable to activate any source links

Post#23 » Fri Nov 16, 2012 1:54 am

same here. started happening yesterday

User avatar

Melting Point
Heart on for IceFlims
Posts: 139

Re: Unable to activate any source links

Post#24 » Fri Nov 16, 2012 6:02 am

This problem is known about and being worked on. This is what's being called the "BLANK TAB ISSUE" (and is mentioned as such on the home page), though many of you (like me) don't get a blank tab or window, but just aren't getting any working links (nothing happens when you click on them).

Please be patient, the admins are working on this, as well as trying to keep IceFilms from falling off the fiscal cliff, stopping the rumours about an affair with their biographers, paying fines due to the Gulf of Mexico oil spill, all while learning to pronounce the names of China's new Politburo Standing Committee. They are very busy!


etainlyn
Average User
Posts: 23

Re: Unable to activate any source links

Post#25 » Fri Nov 16, 2012 12:58 pm

I also can't get to any links, I try and click them and nothing happens. Its very frustrating.. Oops sorry didn't see where it said they are working on the issues.. Thanks then!
Last edited by etainlyn on Fri Nov 16, 2012 1:06 pm, edited 1 time in total.


Maxintosh
meh
Posts: 7

Re: Unable to activate any source links

Post#26 » Fri Nov 16, 2012 1:03 pm

I've had this same problem for a few days on a number of computers: Two running Windows 8 and the third running Ubuntu.
I share the frustration... (waiting)
And of course now that I'm reading the second page of this post I see it's being worked on (facepalm). Keep up the good stuff...
Last edited by Maxintosh on Fri Nov 16, 2012 1:08 pm, edited 1 time in total.

User avatar

Way
RedTek
Posts: 3187

Re: Unable to activate any source links

Post#27 » Fri Nov 16, 2012 1:07 pm

The problem has been found and is being worked on it shouldn't be long now.

User avatar

Melting Point
Heart on for IceFlims
Posts: 139

Re: Unable to activate any source links

Post#28 » Fri Nov 16, 2012 1:47 pm

Fixed (at least for me)!

User avatar

Way
RedTek
Posts: 3187

Re: Unable to activate any source links

Post#29 » Fri Nov 16, 2012 1:48 pm

Yup all is good in ICE land ;)


rwpol
meh
Posts: 9

Re: Unable to activate any source links

Post#30 » Fri Nov 16, 2012 7:16 pm

working again,, thank you ice

Return to “Other”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron