Running Icefilms plugin through XBMC on ATV2

This is our Magic Vault, Please only take what you need, to help you on your Quest Enlightenment....

Moderators: Omen, Abe

Forum rules
1. PUT AS MUCH INFO AS YOU CAN IN THE SUBJECT LINE (for example: Gabriel source 7 plays upside down).

2. PUT PAGE URL & SOURCE# IN MESSAGE BODY WHEN REPORTING LINKS. EXAMPLE

Topic Author
vyrtue77
meh
Posts: 7

Running Icefilms plugin through XBMC on ATV2

Post#1 » Thu Jun 02, 2011 3:26 pm

So everything was working fine for a few weeks when all of a sudden today, I'm not able to watch anything XBMC. I am running latest software on ATV2, updated and disabled plugins and I still get the same error:

script failed plugin.video.icefilms

What do I do???? Please help!


danielh35
no0b
Posts: 3

Re: Running Icefilms plugin through XBMC on ATV2

Post#2 » Thu Jun 02, 2011 3:44 pm

Its not just you, it's happening to me also. Was working fine and now Im getting script errors. reinstalling the script doesn't seem to help. Any information would be greatly welcomed.


zattara
meh
Posts: 6

Re: Running Icefilms plugin through XBMC on ATV2

Post#3 » Thu Jun 02, 2011 4:43 pm

same issue here, script failed every time! NNOOOooooo o o oo

help

User avatar

otis_driftwood
Oh my Santa!
Posts: 2949

Re: Running Icefilms plugin through XBMC on ATV2

Post#4 » Thu Jun 02, 2011 5:15 pm

It seems to be a selective issue, mine works fine, but I am just using reg. divx, not going through XBMC or ATV2.
Image


Topic Author
vyrtue77
meh
Posts: 7

Re: Running Icefilms plugin through XBMC on ATV2

Post#5 » Thu Jun 02, 2011 5:48 pm

Ahh, so it seems to be an Apple TV 2/XBMC issue then? What are you playing DIVX? On your computer? Argh!!

User avatar

otis_driftwood
Oh my Santa!
Posts: 2949

Re: Running Icefilms plugin through XBMC on ATV2

Post#6 » Thu Jun 02, 2011 5:52 pm

Others are getting the same problem and are not using XBMC. So its not just you.
Image


marcobert
no0b
Posts: 1

Re: Running Icefilms plugin through XBMC on ATV2

Post#7 » Thu Jun 02, 2011 7:33 pm

I'm having the same issue. The errors seems to have started on June 2nd. I'm on Apple tv


bg762
meh
Posts: 8

Re: Running Icefilms plugin through XBMC on ATV2

Post#8 » Thu Jun 02, 2011 7:51 pm

I am using windows 7 ultimate, running XBMC 10.1 with the icefilms plugin version 1.0.6

It seemed to work fine last night. I received a call from my brother in law saying that it wasn't working for him.
I just checked and I am having the issue here as well.

It will allow you to move through the guide up until you select a specific item to watch.
The script fails when it normally brings up the list of MU sources to choose from.

Looks like something has changed on the icefilms site the script is connecting to.

Is there an update to the icefilms plugin for XBMC coming up?

User avatar

otis_driftwood
Oh my Santa!
Posts: 2949

Re: Running Icefilms plugin through XBMC on ATV2

Post#9 » Thu Jun 02, 2011 8:14 pm

So everyone having issues is using XBMC?? Am I correct in assuming this? If so thats kind of out of our hands.
Image

User avatar

onji
meh
Posts: 18

Re: Running Icefilms plugin through XBMC on ATV2

Post#10 » Thu Jun 02, 2011 8:22 pm

hey everyone, long time user first time poster.

i wanted to let everyone know that there is a workaround for this issue, you have to edit your Default.py file and add a new line. I just did it on my ATV2 and all is working well again.

Here is a direct link to a post that tells you where this file is and what line to add.

http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=81 ... count=1162

thanks

User avatar

otis_driftwood
Oh my Santa!
Posts: 2949

Re: Running Icefilms plugin through XBMC on ATV2

Post#11 » Thu Jun 02, 2011 8:25 pm

FUCKING GENIUS! Good job onji, way to take the initiative and get shit done. (assuming it works)
Image


bg762
meh
Posts: 8

Re: Running Icefilms plugin through XBMC on ATV2

Post#12 » Thu Jun 02, 2011 10:17 pm

No go on the addition to the .PY file.


Copied and replaced entire section.
Also added in additional line as another attempt.

Also tried editing with notepad, wordpad, and notepad ++ just in case it was the text editor that was the problem.


Topic Author
vyrtue77
meh
Posts: 7

Re: Running Icefilms plugin through XBMC on ATV2

Post#13 » Thu Jun 02, 2011 10:29 pm

Nope didn't work for me either..!!! :-(


bg762
meh
Posts: 8

Re: Running Icefilms plugin through XBMC on ATV2

Post#14 » Thu Jun 02, 2011 10:34 pm

GOT IT!!!!

Windows 7 users can download the new default.py file from the link here:

http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=87703&page=119

Just tested it.. : ) all is well in the world of free tv again...

Enjoy.


Topic Author
vyrtue77
meh
Posts: 7

Re: Running Icefilms plugin through XBMC on ATV2

Post#15 » Thu Jun 02, 2011 11:42 pm

But what if you have a Mac.... Is there a fix? Can I download this file on a Mac? Sigh...

Return to “Old Help Section... For Refrence Only...”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest