Page 2 of 2

Re: Have tried both GM & TM and Auto-run not working

Posted: Sat Jun 09, 2018 9:21 pm
by Stan
Ok i have tried nuking the FF data within the browser with no success. Still seeing the two boxes auto run or manual.

Re: Have tried both GM & TM and Auto-run not working

Posted: Sun Jun 10, 2018 3:28 am
by Russtronicâ„¢
Click on the TM icon (Upper rh corner) and make sure that the IQS is enabled there should be a little 1 over the binoc looking icon when it is.

Re: Have tried both GM & TM and Auto-run not working

Posted: Sun Jun 24, 2018 3:44 am
by Stan
sorry for delay in reply but had gm and tm enabled at the same time. i since disabled gm and now TM is working now and not seeing the two boxes anymore. which i guess brings up another question. Since GM seems no longer to be working are we switching over to TM for good?

Re: Have tried both GM & TM and Auto-run not working

Posted: Mon Jun 25, 2018 1:31 pm
by Russtronicâ„¢
In the immortal words of Bob Dylan "The Times They Are A Changin"