Page 3 of 3

Re: ICE Quick Stream (IQS) - FAQ

Posted: Sat Mar 26, 2016 3:53 pm
by Repdaddy
You need to turn on your monkey. Lol. In other words, make sure greasemonkey is enabled. Then install the script automatically.

Re: ICE Quick Stream (IQS) - FAQ

Posted: Wed Oct 25, 2017 8:09 pm
by MasterAce
Its a browser extension and not windows dependent. If you use chrome, firefox or I.E. , in any OS it should work . It does for me.

Re: ICE Quick Stream (IQS) - FAQ

Posted: Sun Nov 19, 2017 4:41 am
by lumitel
Hello all,

Am I the only one who don't have the script anymore ? Greasemonkey have been updaated on my side and they informed that there could have issue (in effect the script don't seems to work anymore... but as nobody seems to have spoke of it, I prefer to ask before (it could be my configuration...)

Re: ICE Quick Stream (IQS) - FAQ

Posted: Sun Nov 19, 2017 11:00 pm
by Russtronicâ„¢
We will need a little more info to help with this. ie. opsys, browser, type of Banned is optional...

Re: ICE Quick Stream (IQS) - FAQ

Posted: Wed Nov 22, 2017 3:11 am
by Kobelix
I have the same problem with my Firefox (57.0 64-Bit) (Windows 10). Not totally sure of the timing, but my guess is it coincides with them launching Firefox Quantum, so maybe there is an compability issue there?

Re: ICE Quick Stream (IQS) - FAQ

Posted: Sun Nov 26, 2017 1:37 am
by Abe
Have you tried installing tampermonkey instead of greasemonkey?

Re: ICE Quick Stream (IQS) - FAQ

Posted: Sun Nov 26, 2017 1:40 am
by Russtronicâ„¢
The Tampermonkey works. Install it and then the IQS and it works fine.

Re: ICE Quick Stream (IQS) - FAQ

Posted: Sun Nov 26, 2017 4:17 am
by Kobelix
Thank you, that certainly did the trick.